L'art et le gout en France de 1600 a 1900 / S. Rocheblave; ouvrage couronne par l'Academie francaise (Prix Charles Blanc.) Avec sieze planches hors texte

Συγγραφείς: Rocheblave Samuel 1854-1944
Κατηγορία Υλικού: Βιβλίο
Γλώσσα: French
Έκδοση: Paris : Colin, 1930
Έκδοση: Nouvelle edition
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Χωρίς εξώφυλλο
Saved in:
LEADER 01003cam a2200289 4500
001 1-2069
005 20220928143016.0
035 |l 10002839 
100 |a 20050908d1930 0grey0105 ba 
101 0 |a fre 
200 1 |a L'art et le gout en France de 1600 a 1900  |f S. Rocheblave  |g ouvrage couronne par l'Academie francaise (Prix Charles Blanc.) Avec sieze planches hors texte 
205 |a Nouvelle edition 
210 |a Paris  |c Colin  |d 1930 
215 |a 345 σ.  |c plates  |d 19 εκ 
260 |c 1930 
606 0 |a Art, French 
606 0 |a Τέχνη, Γαλλική 
686 |a 709.03 
700 1 |a Rocheblave  |b Samuel  |f 1854-1944  |4 070 
712 |a Colin  |4 650 
801 0 |a GR  |b NATIONAL GALLERY  |c 20090508  |g AACR2 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20090508  |h 709.03 ROC  |p 036000005348  |q 036000005348  |t 1  |u BK  |y 0 
909 |b 0003109 
920 |a Μαγιάσης  |b Σωτήριος  |z 1976 
920 |c ΔΩΡΕΑ  |z 1976 
960 |a 2009-05  |b ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ 
970 |a ΜΕΝΤΖΑΦΟΥ  |b ΕΛΕΝΗ  |z 2009-05 

Παρόμοια τεκμήρια